FR | NL | EN

Service

bandenservice & stockage

De band is de bepalende factor in het contact van uw wagen met het wegdek. Hier mag niet op kwaliteit bespaard worden. Talloze goedkope aanbiedingen op internet zorgen voor verwarring: wat is nu juist? Garage De Cock adviseert u over de juiste band voor uw voertuig en uw verwachtingen en dit een aantrekkelijke prijs. 
Desgewenst kunnen uw banden ook bij ons in het bandenhotel de zomer of de winter doorbrengen.

meer lezen >>

Mechaniek

Mechanische schade aan uw auto kan altijd voorkomen; na ongeval of door slijtage. We raden u aan zo snel als mogelijk contact op te nemen met uw garage, zo voorkomt u verdere schade aan uw auto én onnodige kosten.
Met vakkennis en kwaliteitsmaterialen zorgen wij voor een betaalbare en snelle herstelling van uw auto. Met al uw mechanische autoproblemen kan u bij ons terecht!

meer lezen >>

Carrosserieherstellingen

Garage De Cock is specialist in alle mogelijke carrosserieherstellingen. Het merk van uw wagen heeft geen belang. Wij zorgen ervoor dat het koetswerk van uw auto efficiënt en degelijk hersteld wordt. 

meer lezen >>

Aircoservice

Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit. Vele mensen weten echter niet dat elk aircosysteem in een wagen jaarlijks onderhouden dient te worden.
Zonder onderhoud van uw airconditioning wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. U kan bij ons terecht voor een correcte aircoservice!

meer lezen >>

Diagnose

Elektronica heeft veel comfort en veiligheid in de auto gebracht, maar kan soms voor problemen zorgen. Met de modernste dioagnosetoestellen is Garage De Cock het juiste aanspreekpunt voor boordelektronica, bedieningsapparatuur en sensoren. Wij beschikken over de uitgebreide deskundigheid en kennis en blijven up-to-date door regelmatige bijscholing en cursussen.  

meer lezen >>

Onderhoud en herstelling

Om uw auto ten allen tijde piekfijn te houden en onnodig hoge kosten te vermijden, is het aangeraden om uw wagen geregeld binnen te brengen voor onderhoud en herstelling. Dit verlengt de levensduur en verzekert het waardebehoud van uw voertuig. Garage De Cock stelt de juiste diagnose en biedt u de veiligste en voordeligste oplossing. Na onderhoud en herstelling bij ons kan u opnieuw met een gerust hart de baan op gaan.

meer lezen >>

Nazicht keuring

Garage De Cock geeft een volledig nazicht aan uw wagen zodat deze probleemloos door de keuring rijdt. Geen tijd om zelf te gaan? Geen probleem, wij doen dit voor u indien gewenst.  

meer lezen >>

Depannage

Hebt u autopech? Aarzel niet ons te contacteren; wij staan voor u klaar. 

meer lezen >>

Vervangwagen

Mobiliteit is vandaag de dag extreem belangrijk. Veel mensen zijn op een auto aangewezen. Een verblijf in de garage kan dus lastig worden. Niet zo bij Garage De Cock, want er staat een vervangwagen voor u klaar om de tijd optimaal te overbruggen. Bij ons blijft u altijd mobiel.

meer lezen >>