FR | NL | EN

Mitsubishi


Japanse kwaliteit met de service van uw 
plaatselijke specialist

U bent overtuigd door de Japanse kwaliteit van Mitsubishi, die keer op keer bewezen wordt in onafhankelijke tests en enquêtes? U bent verleid door een bepaald Mitsubishi-model? Of  misschien heeft u uw keuze nog niet gemaakt? Twijfelt u tussen benzine, diesel, hybride of 100% elektrisch? Tussen die ene uitvoering of toch maar die andere? Kunt u genieten van interessante aanbiedingen en/of financieringen? 

Laat u bij uw keuze leiden door ons professionele advies. Als Mitsubishi-verdeler kennen wij het merk immers al jarenlang door en door. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw wensen en behoeften te leren kennen. Om u in alle transparantie te adviseren zodat u bij uw keuze geen enkel detail over het hoofd ziet. Zo garanderen wij u vele jaren en talloze zorgeloze kilometers aan het stuur van uw volgende Mitsubishi. 

Al onze knowhow in dienst van uw gemoedsrust 

Als uw plaatselijke specialist kennen wij uw Mitsubishi beter dan wie ook. Wij garanderen u een degelijk en correct onderhoud, tegen een transparante prijs. En omdat uw Mitsubishi alleen het allerbeste verdient, werken wij uiteraard enkel met originele, hoogkwalitatieve Mitsubishi-wisselstukken en accessoires. Geplaatst volgens de regels van de kunst. Om steeds up-to-date te blijven, volgen wij voortdurend bijscholingen. Zo kunnen we met behulp van onze high-tech instrumenten snel de juiste diagnose stellen om uw Mitsubishi in alle omstandigheden in topvorm te houden. Zo blijft u bij ons gespaard van onaangename verrassingen. Onderweg én op uw factuur.


Bekijk onze aparte Mitsubishi-paginaOntdek onze modellen!

ECLIPSE CROSS


                                        OUTLANDER PHEV HYBRIDE

                           OUTLANDER

                        ASX

              L200

       SPACE STAR        


                                       SPACE STAR 2020